Polievky
– Silný vývar z kohúta s koreňovou zeleninou
– Slepačí vývar s koreňovou zeleninou
– Hovädzí vývar
– Krémová tekvicová hokaido polievka s opraženými semiačkami a tekvicovým olejom
– Závarky: rezance niťovky, široké bylinkové halušky, mrvenička, pečienkové halušky
Jedlá z hydiny:
150 g Plnená kuracia kapsa (rôzne variácie podľa chutí hostí) napr.
– šunka, syr, špargľa
– prosciutto, oštiepok, baby špenát, sušená paradajka
150 g Kurací steak marinovaný a obalený v čerstvých bylinkách, podávaný na restovanej ratatouille zeleninke, maslovo-bylinkový preliv
300 – 350 g Kačacie stehno pečené na pomarančoch, karamelizovaná červená kapusta, ½ zemiakové lokše, ½ parená knedľa
260 g Pečené kuracie stehno so žemľovou plnkou viacerých variácií
150 g Kuracie marinované kúsky, omáčka z čerstvých šampiňónov, volské oko
150 g Kačacie grilované prsia s kožou, omáčka z lesného ovocia, opečený pomaranč
Jedlá z bravčového mäsa
150 g Bravčová panenka obalená v slaninke,
omáčky: hríbová, syrová, silná demi glace, brusnicová, jemná špargľová omáčka
150 g Zapečené bravčové medailónky „CHOPOK“ – šunka, syr, šampiňóny, kyslá smotana, jemná omáčka z výpeku zjemnené maslom
150 g Vyprážaný XL bravčový rezeň v trojobale
150 g Černohorský bravčový rezník v haruľovom cestíčku posypaný syrom
150 g Plnený bravčový (alebo kurací rezník), rôznymi variáciami
150 g Grilovaná bravčová krkovička horčicovo-medová omáčka, glazúrovaná cibuľka, baranie rohy
150 g Bravčové medailónky na prírodno
Jedlá z hovädzieho mäsa
150 g Sviečková na smotane s pridaním brusníc (alebo aj bez)
150 g Hovädzie líčka na koreňovej zelenine s pridaním červeného vínka a rozmarínu
150 g Hovädzie kúsky na spôsob stroganov s hríbami, kyslou uhorkou a smotanou
150 g Hovädzie plátky z falošnej sviečkovice, višňová omáčka, karamelizované, redukované černice
150 g Guľáše a perkelty z:
jeleňa, daniela, diviaka alebo hovädzieho mäska
Prílohy: domáce maslové halušky, domáca parená knedľa, žemľové knedle
Pečené prasiatko cca 18 – 20 kg, kyslé obloženie, pečené baby zemiačky, horčica, chren
Mix grilovaných a pečených druhov mäsa podávaných na drevených korýtkach, šaláty podľa dopytu
Prílohy:
– dusená ryža,
– pučené zemiačky so slaninkou a mladou cibuľkou,
– zemiakové pyré,
– americké zemiaky,
– hranolky,
– opekané zemiaky,
– baby pečené zemiačky s bylinkami a maslom,
– gratinované zemiaky so syrom a bylinkami,
– grilovaná zelenina, zemiakový šalát s majonézou,
– zemiakový tirolský šalát bez majonézy,
– varené zemiačky s petržlenovou vňaťou a maslom