Objednávky denného menu na
0949 888 030 a 0911 078 030
pondelok
21.4.2025
Žiadne menu na dnes
Sviatok
Sviatok
✻
utorok
22.4.2025
-
Polievka 1.0,4 l Zemiaková kyslá polievka(1, 7)
-
Polievka 2.0,4 l Slepačí vývar(1, 3, 9)
-
MENU A.120 g Bravčový mexický guľáš /ES/, parená knedľa /cestovina/(1, 3, 7)
-
MENU B.120 g Kurací steak /SK/, prírodná omáčka so šampiňónmi, volské oko, dusená ryža(1, 3, 7, 10)
-
MENU C.350 g Tortilla plnená hovädzím mäsom /IRL/, ratatouille zeleninou, syrom, dresing a steakové hranolky(1, 3, 7, 10)
-
MENU D.350 g Zmes listových šalátov a čerstvej zeleniny podávaná s KFC kuracími krídelkami /CZ/, dresing(1, 3, 7)
-
MENU E.FIT MENU: 350 g Pappardelle s bazalkovým pestom, kuracím mäsom /SK/, pečenými cherry paradajkami a parmezánom(1, 3, 7)
-
MENU F.350 g Bryndzové pirohy s opraženou slaninkou a kyslou smotanou(1, 3, 7)
✻
streda
23.4.2025
-
Polievka 1.0,4 l Frankfurtská polievka s párkom a zemiakmi(1)
-
Polievka 2.0,4 l Slepačí vývar(1, 3, 9)
-
MENU A.120 g Bravčové medailónky /ES/ na lôžku zo zelených maslových fazuliek a oravskej slaninky, ½ ryža, ½ opekané zemiaky(1, 7)
-
MENU B.260 g Vyprážané kuracie stehno /SK/, zemiaková kaša, kompót(1, 3, 7)
-
MENU C.120 g Zbojnícka pochúťka /bravčové mäso, bravčová pečeň - ES, hríby, cibuľa, farebná paprika/, zabalená v zemiakovej placke, dusená ryža(1, 3, 7)
-
MENU D.350 g Grécky šalát s feta syrom, olivami a balsamicom(7)
-
MENU E.FIT MENU: 150 g Rybie filé, maslová omáčka pokvapkaná petržlenovým olejom, baby zemiačky, zeleninový šalátik(1, 4, 7)
-
MENU F.350 g Koložvárska kapusta s bravčovým mäsom /ES/(1, 3, 7)
✻
štvrtok
24.4.2025
-
Polievka 1.0,4 l Guľášová polievka(1)
-
Polievka 2.0,4 l Slepačí vývar(1, 3, 9)
-
MENU A.130 g Vyprážaný bravčový rezeň ČERNOHOR /SK/, varené zemiaky, kyslá uhorka(1, 3, 7)
-
MENU B.120 g Kurací filet /SK/ zapečený so šunkou, syrom, parenou brokolicou, omáčka z výpeku, ½ ryža, ½ batátové hranolky(1, 7)
-
MENU C.350 g Ryžový nákyp s ovocím, zapečeným snehom z bielok, preliv, sladký posyp(1, 3, 7 )
-
MENU D.350 g Zmes listových šalátov a čerstvej zeleniny podávaná s tuniakom a vareným vajíčkom(3, 4)
-
MENU E.FIT MENU: 350 g Udon rezance s restovanou čerstvou zeleninou, kuracím mäsom /SK/, teriyaki omáčka, klíčky(1, 3)
-
MENU F.120 g Pečený sedliacky bravčový bôčik /ES/, cesnaková omáčka s pridaním piva, štuchané zemiačky, čalamáda(1, 7 )
✻
piatok
25.4.2025
-
Polievka 1.0,4 l Hlivová polievka so zemiakmi a koreňovou zeleninou(1, 7)
-
Polievka 2.0,4 l Slepačí vývar(1, 3, 9)
-
MENU A.120 g Pečené bravčové mäsko /ES/, karamelizovaná červená kapusta, parená knedľa(1, 3, 7)
-
MENU B.120 g Vyprážaný pastiersky syr so šunkou v cestíčku, varené zemiaky /hranolky/, tatárska omáčka(1, 3, 7)
-
MENU C.120 g Španielsky vtáčik z bravčového mäsa /ES/, omáčka z výpeku, tarhoňa /ryža/(1, 3, 7, 10)
-
MENU D.350 g Zmes listových šalátov a čerstvej zeleniny podávaná s kuracím mäsom /SK/, dresing(7)
-
MENU E.FIT MENU: 120 g Grilovaný kurací steak /SK/ s parmezánovou omáčkou, restovanou rukolou, podávané so zeleninovým rizotom(1, 7)
-
MENU F.350 g Syrokrémové halušky s opraženou slaninkou, kyslou smotanou a strúhaným oštiepkom(1, 7)
✻
Objednávky pre rozvoz prijímame od 8:00 do 12:00 hod.!!! Tel. č. 0949 888 030, 0911 078 030
Otvorené od 10:00 – 15:00 hod.
Cena denného menu s polievkou 6,60 €, menu bez polievky 6,10 €. (Cena je vrátane obalov)
Príloha k jedálnemu lístku. Podľa výnosu platného od 1.2.2008 vydaného ministerstvom zdravotníctva a min. pôdohospodárstva Slovenskej republiky uvádzame zoznam alergénov: 1. Obilniny obsahujúce lepok. 2. Kôrovce. 3. Vajcia. 4. Ryby. 5. Arašidy
6. Sójové zrná. 7. Mlieko. 8. Orechy. 9. Zeler. 10.Horčica. 11.Sezamové semená. 12. Oxid siričitý 13.Vlčí bôb. 14.Mäkkýše.
Pôvod mäsa je uvádzaný v zátvorke, gramáže jedál sú v surovom stave.
Zmena jedálneho lístku je vyhradená!