Objednávky denného menu na
0949888030 a 0911 078 030
pondelok
6.5.2024
-
Polievka 1.0,4 l Zeleninová polievka s haluškami(1, 3)
-
Polievka 2.0,4 l Slepačí vývar(1, 3, 9)
-
MENU A.120 g Kurací plátok /SK/ zapečený s broskyňou, šunkou a syrom, ½ ryža, ½ zemiakové dukátiky(1, 7 )
-
MENU B.120 g Bravčové rezance /ES/, horčicová omáčka, tarhoňa /zemiačky/(1, 3, 7, 10)
-
MENU C.150 g Guľáš z diviny /CZ/ na bavorský spôsob, špécle /parená knedľa/ CENA 6,20 €(1, 3, 7)
-
MENU D.350 g Zmes listových šalátov a čerstvej zeleniny podávaná s KFC kuracími krídelkami /CZ/, dresing(1, 3, 7)
-
MENU E.FIT MENU: 120 g Grilovaný syr halloumi, zeleninový šalátik, pečené zemiaky, brusnice(7)
-
MENU F.120 g Zemiaková lokša plnená restovanou kačacou pečeňou /HU/, karamelizovaná červená kapusta(1, 3, 7)
✻
utorok
7.5.2024
-
Polievka 1.0,4 l Brokolicový krém(1, 7)
-
Polievka 2.0,4 l Slepačí vývar(1, 3, 9)
-
MENU A.130 g Vyprážaný kurací rezeň /SK/ v trojobale, varené zemiaky s čerstvou vňaťou, kompót(1, 3, 7)
-
MENU B.120 g Bravčové medailónky /ES/, omáčka zo štyroch druhov syra, dusená ryža(1, 7)
-
MENU C.300 g Domáce parené buchty, plnené ovocným džemom, sladký posyp, masielko(1, 3, 7)
-
MENU D.350 g Zmes listových šalátov a čerstvej zeleniny podávaná so syrovými nugetkami, dresing(1, 3, 7)
-
MENU E.FIT MENU: 120 g Grilovaný losos, bylinkové maslo, zeleninový šalátik, baby zemiačky v šupke, jogurtovo-kôprový dip(7)
-
MENU F.120 g Pečená bravčová krkovička /ES/, silná omáčka z výpeku, podávaná s kapustovými haluškami so slaninkou(1, 7)
✻
streda
8.5.2024
Žiadne menu na dnes
Sviatok
Sviatok
✻
štvrtok
9.5.2024
-
Polievka 1.0,4 l Bryndzová polievka s mrveničkou a zemiakmi(1, 3, 7)
-
Polievka 2.0,4 l Slepačí vývar(1, 3, 9)
-
MENU A.120 g Bravčový karlovarský guľáš /ES/, domáce maslové halušky /cestovina/(1, 3, 7)
-
MENU B.120 g Kurací steak /SK/, brusnicová omáčka, ½ ryža, ½ americké zemiaky(1, 7)
-
MENU C.120 g Rezník z kuracích marinovaných kúskov /SK/ na spôsob „Číny“, varené zemiaky, tatárska omáčka(1, 3, 7)
-
MENU D.350 g Zmes listových šalátov a čerstvej zeleniny podávaná s kuracím mäsom /SK/, francúzsky dresing(7, 10)
-
MENU E.FIT MENU: 350 g Špagety aglio olio s bazalkovým pestom, krevetami, cherry paradajkami, baby špenátom, cesnakom, bylinkami a parmezánom(1, 3, 7, 8, 14)
-
MENU F.350 g Koložvárska kapusta z bravčového mäsa /ES/(1, 3, 7)
✻
piatok
10.5.2024
-
Polievka 1.0,4 l Boršč(1, 7)
-
Polievka 2.0,4 l Slepačí vývar(1, 3, 9)
-
MENU A.120 g Sviečková na smotane z hovädzieho mäsa /IRL/, parená knedľa CENA 6,20 €(1, 3, 7, 10)
-
MENU B.120 g Vyprážaný syr v trojobale, varené zemiaky /hranolky/, tatárska omáčka(1, 3, 7)
-
MENU C.120 g Bravčová plnená kapsa /ES - oštiepok, slanina, šampiňóny/, prírodná omáčka, ½ ryža, ½ hranolky(1, 7)
-
MENU D.350 g Cézar šalát s kuracím mäsom /SK/, opečená cesnaková bagetka(1, 3, 4, 7)
-
MENU E.FIT MENU: 120 g Nasi goreng z Bali, kuracie mäsko /SK/, zelenina s teriyaki, rizoto, volské oko(3, 7)
-
MENU F.ŠPECIÁLNE MENU: 130 g Rezník z bravčovej panenky /ES/, viedenský zemiakový šalát bez majonézy, citrón CENA 7,- €(1, 3, 7)
✻
Objednávky pre rozvoz prijímame od 8:00 do 12:00 hod.!!! Tel. č. 0949 888 030, 0911 078 030
Otvorené od 10:00 – 15:00 hod.
Cena denného menu s polievkou 6,10 €, menu bez polievky 5,60 €. (Cena je vrátane obalov)
Príloha k jedálnemu lístku. Podľa výnosu platného od 1.2.2008 vydaného ministerstvom zdravotníctva a min. pôdohospodárstva Slovenskej republiky uvádzame zoznam alergénov: 1. Obilniny obsahujúce lepok. 2. Kôrovce. 3. Vajcia. 4. Ryby. 5. Arašidy
6. Sójové zrná. 7. Mlieko. 8. Orechy. 9. Zeler. 10.Horčica. 11.Sezamové semená. 12. Oxid siričitý 13.Vlčí bôb. 14.Mäkkýše.
Pôvod mäsa je uvádzaný v zátvorke, gramáže jedál sú v surovom stave.
Zmena jedálneho lístku je vyhradená!